Terug naar de website

Witte nog? Vruuger stond je als klein kind voor je gevoel uuuuren in de verte te staren. Komt-ie er al aan? Waor blijft-ie toch? Dat probleem is vanaf nu opgelost. Nu kunde lekker aan oew bakske meej worstenbroike blijven zitten tot het allerlaatste moment.

Starttijd en tijd prijsuitreiking:

Vertrek: 13:11 uur. Prijsuitreiking in het Klavier.

Wat zien we hier?

Op deze kaart zien we de volgende onderdelen:

  • Blauwe lijn: de route van de Optocht door Kaatsheuvel.
  • SOT logo: de huidige positie van de optocht
  • Rode marker met "Jij bent hier". Uw positie (mits toegelaten door de browser)

Om rekening mee te houden:

  • Het SOT logo zou de blauwe lijn moeten volgen. Vanwege mogelijke GPS onnauwkeurigheid is het mogelijk dat hij daar van afwijkt.
  • De pagina ververst zich niet automatisch, klik op de knop bovenaan om de positie opnieuw te controleren.
  • De pagina centreert zich met uw positie en de locatie van de optocht. Als we uw positie niet hebben, dan centreert hij zich met het centrum van kaatsheuvel.

Hoe werkt dit?

In de voorste wagen van de optocht ligt een telefoon die de GPS positie doorstuurt naar deze website. Die positie wordt bewaard. Op de kaart wordt op die positie het SOT logo gezet. Dit is waar de optocht is. De kaart gaat automatisch iedere 5 seconden opnieuw bekijken of die positie is veranderd. Als die positie is veranderd, dan zal het SOT logo verplaatst worden naar de nieuwe positie. De optocht rijdt stapvoets en staat vaak lange tijd stil, maar als je goed kijkt zie je hem soms bewegen. Als alles goed gaat dan zal het logo zich rond de blauwe lijn blijven bewegen.

Uw browser zal vragen of het uw huidige locatie mag gebruiken. Als u dit toestaat, dan wordt uw positie aangeduid met een rode marker met de tekst "Jij bent hier". Het ligt aan uw apparaat hoe nauwkeurig dit gebeurt.