Nieuws

Nieuws

10 November in Crossroads. Aanvang 20:00 uur. De presentatie van de prins begint om klokslag 22:00 uur.

Lees

In de grote optocht van Brabant Stoet liep Turfstekerslaand mee. Turfstekers en koks met Huub van Beers z'n Te Foot Truck. Kijk het terug in het filmpje op Facebook!

Lees

De Dorpskwis was weer een groot feest. Turfstekerslaand is goed vertegenwoordigd geweest. 

Lees

Een prachtige compilatie gemaakt door Pieter van den Broek van Broex Audiovisuele Producties. 

Lees

Het juryrapport kun je hier downloaden.

Lees

CV van Gummiegallege klapte maandag met brandweerwagen door Theebuikenland. In de categorie praalwagens blusten ze niet alleen de eerste prijs binnen, maar hun gezelligheid zorgde ook voor de publieksprijs!

Prachtig Gummies! En nu nablussen met een biertje. 

Lees

Het is vanavond alweer de laatste avond van deze carnaval. We gaan daarom met z'n allen nog een keer knallend carnaval vieren en daarna de boel afsluiten. 

Net als vorig jaar gaan we de prins begraven en iedereen is welkom om samen de carnaval af te sluiten.

Alaaf!

Lees

De Guppen winnen in Loon op Zand. En daarmee zijn de grote bekers uit de drie dorpen in Turfstekerslaand terecht gekomen.

Lees

CV Mamma...? Woar is méén bier!? Wint in Turfstekerslaand de eerste prijs voor de wagens. 

Lees

CV de Slijpers hebben hoge ogen gegooid met hun Trappistenbrouwerij. Ze wonnen daarmee de eerste prijs in de Moer en de tweede prijs in Turfstekerslaand.

Lees

Het motto van volgend jaar wordt: Waor blèft de têd. Omdat Kaatsheuvel dat jaar 750 jaar oud is. Een mooi motto waarmee de deelnemers creatief mee aan de slag kunnen!

Lees

De complete uitslag van de optocht van Turfstekerslaand 2018 kun je hier vinden. 

Lees

De optocht van Turfstekerslaand kun je terugkijken op YouTube. Klik verder voor de link. 

Lees

Terwijl wij hier de ijspegels van onze neuzen af moeten krabben zit de opperturfsteker te genieten van het weer in Australië.

Lees

Ellef jaor geleeje liepen ze allebei voor het eerst mee in de optocht van Turfstekerslaand. De Mallootjes en CV de Kruispuntjes. 

Lees

CV Mamma?........Waor is méén bier? En CV de Kruispuntjes kindercarnaval op maandagmiddag 12 februari in teken van Piraten en prinsessen.

Lees

CV Mamma?........Waor is méén bier? En CV de Kruispuntjes kindercarnaval op maandagmiddag 12 februari in teken van Piraten en prinsessen.

Lees

Het programma van Turfstekerslaand 2018 in een video.

Lees

Er wordt druk geinvesteerd in de jeugd. 

Lees

We lopen met z'n allen achter Pater Piemelot aan om de prins traditioneel thuis op te halen. Met fanfare en hopelijk zoveel mogelijk carnavallers! 

Om 21u gaan we onder muzikale begeleiding lopen. Dan lopen we met z'n allen naar het huis van Prins Rob d'n Irste. Dat is ongeveer 400 meter lopen. Mocht je niets willen missen dan kun je ook het ophalen van de prins live volgen in Antons Feestpaleis op groot scherm! 

Lees